Η αυλή μας
Αυλή 1
Η αυλή μας
Αυλή 2
Η αυλή μας
Αυλή 3
Η αυλή μας
Αυλή 4

Έναρξη κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2021 Β’ την Δευτέρα 18/10/2021 και ώρα 15:00.
Επισημαίνεται ότι οι εκπαιδευτές και καταρτιζόμενοι κατά την προσέλευση τους την πρώτη ημέρα κατάρτισης θα πρέπει να έχουν σε τυπωμένη μορφή το απαραίτητο έγγραφο COVID-19, όπως πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης, αρνητικού rapid test.
Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα μαθημάτων κατάρτισης, ισχύει όπως αυτό είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ.
Ακολουθούν οδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και προστασίας COVID-19.
Ενόψει έναρξης του χειμερινού εξαμήνου κατάρτισης 2021 Β’, και σύμφωνα με το ΦΕΚ 4187/10-9-2021, τ. Β’, Κεφάλαιο Β’, εφαρμόζονται τα παρακάτω μέτρα αποφυγής διάδοσης του COVID-19:
Υποχρεωτική χρήση μάσκας (Άρθρο 11) για τους καταρτιζόμενους, εκπαιδευόμενους, λοιπό προσωπικό και επισκέπτες των εκπαιδευτικών δομών. Στις περιπτώσεις που οι παραπάνω δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους ως προς την υποχρεωτική χρήση μάσκας, δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα διδασκαλίας και λαμβάνει απουσία (καταρτιζόμενοι, εκπαιδευτές).
Προσκόμιση βεβαιώσεων/πιστοποιητικών εμβολιασμού (Άρθρο 12). Οι καταρτιζόμενοι και οι εκπαιδευτές οι οποίοι δεν προσκομίζουν σε έντυπη μορφή Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 της Ε.Ε, με πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του φυσικού προσώπου-κατόχου του όσο αφορά στον εμβολιασμό ή στη νόσηση από τον κορωνοϊό COVID-19 ή βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου, υποβάλλονται υποχρεωτικά σε εργαστηριακό διαγνωστικό έλεγχο (rapid test), με δική τους δαπάνη. Ο υποχρεωτικός εργαστηριακός διαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται δύο (2) φορές ανά εβδομάδα πριν από την Τρίτη και την Παρασκευή αντιστοίχως. Οι καταρτιζόμενοι και οι εκπαιδευτές προκειμένου να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία υποχρεούνται να προσκομίζουν έντυπη βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης. Σε περίπτωση μη προσκόμισης της παραπάνω βεβαίωσης οι καταρτιζόμενοι και οι εκπαιδευτές δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στην εκπαιδευτική δομή.
Την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε εκπαιδευτικής δομής ο πρώτος διαγνωστικός έλεγχος (rapid test ή PCR) διενεργείται έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την πρώτη ημέρα προσέλευσης στην εκπαιδευτική δομή.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΙΕΚ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ.

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

Φόρμα Εισόδου

Επισκέπτες

064777
ΣήμεραΣήμερα14
ΧθεςΧθες56
Τρέχουσα ΕβδομάδαΤρέχουσα Εβδομάδα170
Τρέχων ΜήναςΤρέχων Μήνας70
ΣύνολοΣύνολο64777